MGYT ÉK 2020. évi Tudományos Ülése

2020. szept. 10. - 2020. nov. 30.

Jelentkezéshez lépjen be!

  • Akkreditálva:
  • Időtartam: 7 óra
  • Részvételi díj: van
  • Szervező: B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Velkey László Gyermekegészségügyi Központ
Vissza az események listájához

Kedves Kollégák!
 
Nagy öröm számomra, hogy Miskolc és a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központja lehet idén a házigazdája a régió két évenként megrendezésre kerülő gyermekgyógyászati seregszemléjének. Bár nagyon bíztunk abban, hogy lehetőségünk lesz a mindennél értékesebb személyes találkozásokra, sajnos, a járványügyi helyzet közbeszólt. Ennek ellenére, élve a kor technikai lehetőségeivel, még ha online formában is, de összejövünk, hallunk egymásról, szaktudásunkat, szakmai szemléletünket meg tudjuk egymással osztani.
 
Az Észak-Kelet Magyarországi Régión belül, hasonlóan az ország más területeihez, fontos tisztában lenni azzal, hogy egymásra vagyunk utalva, amihez elengedhetetlen a szoros együttműködés. Együttműködni akkor lehet sikeresen, ha tudjuk, ki mivel foglalkozik, hol tart, mihez ért kimagaslóan. Egy online tudományos ülés a tudományos ismeretek megszerzésén túl segítség nyújthat betegeink számára a legjobb ellátás megtalálásában is.
 
Kívánom - szervezőtársam dr. Kosaras Éva nevében is - minden kedves résztvevőnek, hogy a szokatlan forma ellenére is, tudásban gazdagodva tudjon az Tudományos Ülés után hazatérni, illetve a Gyermekegészségügyi Központ jó hírét a világba magával vinni!
 
dr. Hauser Péter
GYEK vezető főorvosa
 
 
 
Szakmai szervezők:
 
Dr. Hauser Péter
GYEK vezető főorvos
 
Dr. Kosaras Éva
GYEK, Csecsemő-és Gyermek Belgyógyászati Osztály, osztályvezető főorvos
 
 
 

Megtekinthető előadások

Köszönjük szponzoraink támogatását!

Kiemelt támogatók

Támogatók