NNI online előadássorozat VIII.

2022. márc. 28. - 2022. máj. 31.

Jelentkezéshez lépjen be!

  • Akkreditálva:
    Orvos (2 pont)
    Gyermek ápolás és gondozás szakmacsoport (4 pont)
  • Időtartam: 1 óra 37 perc
  • Részvételi díj: nincs
  • Szervező: Nestlé Hungária Kft.
Vissza az események listájához

Több, mint 150 éve, hogy Henri Nestlé kifejlesztette a Farine Lactét, hogy megmentse a szomszédjában lakó kisfiú életét. Azóta is a Nestlé elkötelezett a tudományos alapú termékfejlesztésért, ezért is hozta létre a Nestlé Nutrition Institute-t, amely támogatja a táplálkozási kutatásokat, támogatja a kutatási eredmények széles körű megosztását. A csecsemőtáplálás iránt elkötelezett szakemberekként mindannyian egyetértünk abban, hogy a csecsemők számára a legmegfelelőbb táplálék az anyatej, ennél egyetlen kutatólabor sem tud jobbat, egészségesebbet és megfelelőbbet előállítani. Szakemberekként ugyanakkor abban is hatalmas a felelősségünk, hogy azok a gyermekek, akiket édesanyjuk nem tud valamilyen okból szoptatni, megfelelő minőségű pótlást kapjanak.
 

Elkötelezett támogatói vagyunk az allergia és obezitás prevenciónak. Figyelmünk középpontjában ezen területek mellett az anyatej oligoszacharidjainak kutatásai állnak. Úttörő szerepünket mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy a Nestléhez köthető az első HMO*-val szupplementált anyatej-helyettesítő csecsemőtápszer Magyarországon. Az első 1000 nap táplálkozása meghatározó a felnövekvő generációk egészséges jövőjében. A Nestlénél folyamatos termékfejlesztéseinkkel és innovációinkkal arra törekszünk, hogy modern csecsemőtáplálási megoldást nyújtsunk anyatej hiányában.
 

Az NNI előadás sorozataink célja, hogy neves előadóink segítségével megosszuk Önökkel a legfrissebb kutatási eredményeket, trendeket, elhozzuk a legfrissebb információkat, nemcsak a csecsemőtáplálás területéről.
 

Evetovits Iván, 
 a Nestlé Infant Nutrition üzletág vezetője
 

*2’-O-fukozil-laktóz (2’FL) és Lakto-N-neotetróz (LNnT), amelyek szerkezetileg teljesen identikusak az anyatejben megtalálhatókkal.

Megtekinthető előadások